Follow FrankTwisk on Twitter  
   

 

 

 

 

Sharon van den Berg:

 

Ik ben niet te lui om te lopen

(n.a.v. het verschijnen van haar boek

de weg naar acceptatie)

 

 

 

 


 

Naar aanleiding van het verschijnen van het boek "De weg naar acceptatie"

verscheen in de Polderbode een interview met Sharon van den Berg (zie onder).

 

 

 

In dit boek neem ik jullie mee op mijn weg naar acceptatie.

 

Als de ziekte ME je leven binnen­ valt, krijg je te maken met strijd, eerzet, verdriet en onbegrip. Maar ook met mooie momenten en nieuwe lichtpuntjes die je eerder helpen in je groei op je eerdere levenspad.

 

Dit heb ik allemaal ervaren; maar heeft mij ook tot andere inzichten gebracht waardoor ik het leven nog veel waardevoller ben gaan zien.

 

Ik ben jaren een heel onzeker persoon geweest en als je dan ME krijgt begin je nog meer aan jezelf te twijfelen en wordt je onzekerheid nog groter. Maar ook juist in mijn zoektocht naar acceptatie ben ik steeds meer gaan groeien en besef ik dat je een heel sterk persoon kan zijn ondanks je chronische ziekte en nog veel meer kan betekenen in deze maatschappij.

 

Dit deel uit mijn leven wil ik niet mensen delen en hoop hiermee een stukje nest te bieden aan mensen die daar zo naar op zoek zijn. Uiteindelijk moet jij als persoon zelf die weg daarin vinden en dat is de zoektocht naar acceptatie.

 

Ik ben ervan overtuigd dat je als persoon met een chronische ziekte ook heel sterk en krachtig in deze maatschappij kan staan.

 

 

 

Boekinformatie:

 

De weg naar acceptatie

Sharon van den Berg

Gigaboek, 2009

ISBN 978 90 8548 2208

paperback: € 10,00 (incl. BTW, excl. € 2,95 verzendkosten)

 

 

 


 

Om het boek te bestellen, klik op onderstaand logo:

 

 

 

Voor de website van Sharon, klik op onderstaande afbeelding:

 

 

 

 


 

 

"Ik ben niet te lui om te lopen"

 

Redactie - 19 april 2009

 

DEN HELDER

 

 

 

Sharon van den Berg:

"Voordat artsen je serieus nemen, heb je maanden onderzoek achter de rug."

 

"Kun je alsjeblieft je schoenen uit doen? Dat scheelt weer wat poetswerk", grinnikt Sharon van den Berg een tikje verlegen. Ze schopt haar instappers in een makkelijke beweging aan de kant. Niet dat de 30-jarige te lui is om dat beetje zand dat onder schoenen vandaan komt, op te zuigen. Ze heeft er simpelweg de kracht niet voor. Sharon lijdt aan het chronisch vermoeidheidssyndroom: ME.

 

...

 

Haar boek De weg naar acceptatie is te koop via http://www.gigaboek.nl voor 10 euro. Binnenkort nemen ook boekhandel De Drie Boekjes en Bruna het op in de collectie.

 

 

 


 

Met dank aan Sharon en Rubia