Follow FrankTwisk on Twitter  
   

 

 

 

 

Boek Ik werd ziek, ...

(Mirande de Rijke)

 

 

 

 


 

Ik werd ziek,

maar ... de wereld bleek mesjokke.

Mirande de Rijke

 

 

PAPERBACK

Artikelcode: 97894612934

€ 17.95

 

 

 

Dit boek bevat hoofdzakelijk persoonlijke ervaringen.

 

Het is duidelijk dat ik geen arts ben, maar aan de andere kant van het verhaal sta. Daar waar ik een mening uit lijk te spreken, doe ik dit slechts gebaseerd op persoonlijke visie en ervaring.

 

Ooit was ik een gezond mens, zoals zo velen. Helaas werd ik ziek. Toen dit gebeurde, merkte ik dat het feit van ziek-zijn op zich niet het ergste was wat ik hierdoor zou meemaken. Ik ben, in mijn ogen, onder krankzinnige omstan­digheden in krankzinnige situaties terechtgekomen. Een draaikolk aan ervaringen die heftig was.

 

De gebeurtenissen in dit boekje hebben daadwerkelijk plaatsgevonden. Ze maken deel uit van mijn leven. Delen van dit leven heb ik hier opgetekend. Ik spreek de hoop uit, dat het met belangstelling gelezen zal worden.

 

Ik heb niet de wil, of de illusie, de wereld in mijn eentje te kunnen veranderen. Wel heb ik hoop, iets te kunnen bijdragen aan het persoonlijk leven van een enkeling. Wellicht door herkenning van klachten en ervaringen door men­sen met een andere chronische ziekte, dan wel door mensen met dezelfde ziekte, of door het geven van iets meer duidelijkheid aan mensen die deze ziekte niet meemaken over hoe het is om hiermee geconfronteerd te worden.

 

http://www.falstaffmedia.nl/